AllTemp Handy Luftavfukter

  • AllTemp Handy sorpsjonsavfukter: Effektiv ned til frysepunktet.
  • Perfekt for kjellere, garasjer, lager, hytter og mer.
  • Enkel betjening med justerbar fuktnivå og luftstrøm.
  • Lavt støynivå, praktiske dimensjoner, og robust design.

Fem års garanti for ekstra trygghet.

Les merShow less
kr 3,995.00
På lager
Beskrivelse

AllTemp Handy sorpsjonsavfukter er din pålitelige løsning for å bekjempe fuktproblemer i kjelleren, båten, garasjen, lageret, hytten, vaskerommet, bobilen, krypkjelleren og mer. Denne effektive avfukteren er designet for å fungere selv ved temperaturer ned til frysepunktet, og den er enkel å bruke med kun to brytere.

Med praktiske dimensjoner på 29 cm x 17,5 cm x 48,5 cm og en vekt på kun 6 kg, er Handy enkel å transportere med sitt bærehåndtak og står stabilt på gulvet.
Den er utstyrt med viktige sikkerhetsfunksjoner som overopphetingssikring og veltesikring for bekymringsfri bruk.

Justeringen av fuktnivået fra 20% til 80% relativ luftfuktighet er trinnløs, og den har spjeld for enkel regulering av luftstrømmen.
Med lavt støynivå og to viftehastigheter er den både effektiv og diskré.

En av de bemerkelsesverdige egenskapene til AllTemp Handy er dens avfuktningskapasitet, som er betydelig annerledes enn kompressoravfuktere.
Med et enkelt design, egne kvalitetskomponenter og kulelagrede motorer, gir vi deg trygghet med en fem års garanti på produktet.

Strømforbruk: max 580W  Normaldrift: 300W

Les merShow less
Produktdetaljer
Alhandy
Relaterte produkter
kr 229.00
Sitko Liquid Seal elastisk tettemasse for vanntetting, korrosjonsbeskyttelse og lufttetting. Vannbasert og løsemiddelfri kan benyttes inn og utvendig.
Sist vist
kr 3,995.00
AllTemp Handy sorpsjonsavfukter: Effektiv ned til frysepunktet. Perfekt for kjellere, garasjer, lager, hytter og mer. Enkel betjening med justerbar fuktnivå og luftstrøm. Lavt støynivå, praktiske dimensjoner, og...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

Produktanmeldelser


Meny

Innstillinger