Fluid Film Multispray - En fantastisk smørespray for et bredt spekter av bruksområder

Av

Fluid Film Multispray: En revolusjonerende løsning for smøring og rustbeskyttels

Fluid Films historie og globale bruk

Fluid Film er ikke noe nytt produkt; det har blitt brukt over hele verden siden 1940-tallet i ulike bransjer, inkludert skipsfart, offshore, industri, landbruk og privat sektor. Den unike sammensetningen av lanolinbasert olje gir den enestående og saltvannsbestandige egenskaper som har gjort den til en favoritt blant profesjonelle og amatører.

Fluid Films uendelige bruksområder

En av de mest imponerende aspektene ved Fluid Film er dens allsidighet. Denne smøresprayen kan brukes på en rekke forskjellige overflater og i mange forskjellige applikasjoner. Noen av de mest populære bruksområdene inkluderer:

  • Rustløser og smøremiddel for kjeder, wirer, våpen, fiskesneller, bolter, låser, låsesylindre, hengsler, avtagbare kroker, hekksakser, tilhengere, påhengsmotorer, gjødsel- og saltspredere

  • Vinterkonservering og transportbeskyttelse

  • Rustbehandling og hulromsbehandling

  • Polering av aluminium, rustfritt stål, og andre metaller, krom, verktøy, treverk, lakk, vinyl

  • Impregnering av lær

Langvarig smøring og beskyttelse

Fluid Film skiller seg ut fra andre smøremidler og rustbeskyttelsesprodukter fordi det ikke fordamper eller tørker ut. I stedet forblir det aktivt, krypende og penetrerende over lang tid, noe som gjør det ideelt for å løsne rust og smøre bevegelige deler. Dette er spesielt viktig i applikasjoner der delene utsettes for ekstreme forhold, som saltvann og fuktighet.

Rustløser og smøring av kjeder, wirer og andre bevegelige deler

Fluid Film fordamper og tørker ikke, men er aktiv, krypende og penetrerende over lang tid. Dette gjør den svært godt egnet som smøremiddel på kjeder, wirer, våpen, fiskesneller, bolter, låser, låsesylindre, hengsler, avtagbare kroker, hekksakser, tilhengere, påhengsmotorer, gjødsel- og saltspredere. Når den brukes som rustløser, løser Fluid Film opp skitt og rust, noe som gjør det lettere å håndtere skruer og bevegelige deler.

Rustbehandling og hulromsbehandling med Fluid Film

Fluid Film er ikke bare et utmerket smøremiddel, men også en svært effektiv rustbeskytter. Den trenger inn i de minste hulrom og fortrenger vann, noe som gjør den til et ideelt valg for rustbehandling og hulromsbehandling. Et annet pluss er at sprøyteutstyr ikke trenger å rengjøres etter bruk, ettersom Fluid Film ikke størkner. Gammel tradisjonell behandling mykgjøres og vann fortrenges, noe som bidrar til å beskytte mot korrosjon og forlenge levetiden på metallet.

Fluid Film som elektrisk isolator

Fordi Fluid Film ikke er konduktiv, kan det trygt brukes på batteripoler og elektriske kontakter for å forhindre korrosjon og øke levetiden på elektriske systemer. Dette gjør det til et utmerket verktøy for vedlikehold av elektrisk utstyr og maskiner.

Vedlikehold av gressklipperpanner og vinterutstyr

En annen fordel med Fluid Film er at det ikke skader gress eller vegetasjon, noe som gjør det ideelt for bruk på gressklipperpanner og annet hageutstyr. Ved å holde pannene rene og fri for rust, forlenges levetiden og ytelsen til gressklipperen. Fluid Film er også effektivt for å forhindre oppbygging av is og snø på snøfresere, snøskjær og snøscootere.

Fluid Film i landbruks-, skogs- og anleggsmaskiner

Siden Fluid Film ikke samler skitt, er det et ideelt smøremiddel og rustbeskyttelse for landbruks-, skogs- og anleggsmaskiner. Det beskytter mot korrosjon og slitasje, noe som fører til reduserte vedlikeholdskostnader og lengre levetid på utstyret.

Polering og impregnering med Fluid Film

Fluid Film fungerer også utmerket som et poleringsmiddel for aluminium, rustfritt stål, andre metaller, krom, verktøy, treverk, lakk og vinyl. I tillegg kan det brukes til å impregnere lær, noe som gjør det mykere og mer vannavstøtende.

Beskyttelse under utendørs lagring

Når det gjelder utendørs lagring, er Fluid Film en utmerket løsning for vinterkonservering og transportbeskyttelse. Oljen legger seg som en dynamisk hinne på metallet og beskytter det mot fuktighet og oksygen som forårsaker rust.

Ofte stilte spørsmål om Fluid Film

Hva er Fluid Film laget av?

Fluid Film er laget av lanolinolje, også kjent som ullfett eller sauefett. Lanolinolje har unike egenskaper som gjør det ideelt for bruk som smøremiddel og rustbeskyttelse.

Hvor mye Fluid Film trenger jeg for å behandle en bil?

Mengden Fluid Film som kreves for å behandle en bil varierer avhengig av bilens størrelse og tilstanden til overflatene som skal behandles. For de fleste biler anbefales det å bruke omtrent 5 liter for en fullstendig behandling, inkludert hulromsbehandling og overflatebeskyttelse. Det anbefales å konsultere produktets etikett eller en profesjonell for spesifikke instruksjoner for din bilmodell.

Er Fluid Film trygt for miljøet?

Fluid Film er et miljøvennlig produkt, ettersom det er basert på lanolin, som er en naturlig, fornybar ressurs. Det inneholder ikke silikon, er ikke skadelig for vegetasjon og forårsaker ikke vannforurensning. Dette gjør det til et trygt og bærekraftig valg for smøring og rustbeskyttelse.

Kan jeg bruke Fluid Film på plast og gummi?

Ja, Fluid Film er trygt å bruke på plast- og gummioverflater, ettersom det ikke vil føre til degradering eller skade disse materialene. Imidlertid kan det gjøre gummi og plast litt glattere, så vær forsiktig når du bruker det på områder der friksjon er viktig, som for eksempel dekk og bremsekomponenter.

Hvor ofte bør jeg bruke Fluid Film?

Bruksfrekvensen for Fluid Film avhenger av applikasjonen og de spesifikke forholdene der den brukes. For generell smøring og rustbeskyttelse kan det være lurt å påføre Fluid Film årlig eller halvårlig, avhengig av eksponering for fuktighet, salt og andre korrosive elementer. For bruk som poleringsmiddel, rustløser eller impregnering, kan det være nødvendig å bruke det oftere, avhengig av slitasje og behovene til det spesifikke objektet eller overflaten.

Konklusjon

Fluid Film Multispray er en enestående løsning for smøring, rustbeskyttelse og vedlikehold av en rekke forskjellige materialer og overflater. Med sin lanolinbaserte formel og evnen til å forbli aktiv, krypende og penetrerende over lang tid, har Fluid Film vist seg å være en pålitelig og effektiv løsning for mange applikasjoner. Enten det er for industri, landbruk, husholdning eller fritidsbruk, er Fluid Film et produkt som fortjener en plass i enhver verktøykasse.

Relaterte produkter

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.