Fluid Film

Fluid Film er en anerkjent og unik vedlikeholdsolje som er basert på lanolinolje, eller sauefett, som det også kalles.
Oljen brukes til antirustbehandling, rustbeskyttelse og rustforebygging på en rekke kjøretøy og utstyr.

Fluid Film har vist seg å være svært effektivt for å hindre rustdannelse og rustprosessen på metalloverflater.

Hvordan stopper Fluid Film rust?

Fluid Film stopper rust ved å danne en beskyttende barriere på overflaten av metallet. Denne barrieren er laget av lanolin, som fortrenger fuktighet og korrosive salter, og skaper dermed et miljø der rust ikke kan utvikle seg. I tillegg trenger Fluid Film inn i eksisterende rust og korrosjon, stopper videre forverring og beskytter mot nye skader.

Det unike med denne Fluid Film er at den trekker inn i rusten og danner et beskyttende lag som hindrer tilgang for luft og vann, som er avgjørende for å stoppe rustprosessen.

Hvor påføres Fluid Film?

Påføres på rustne, rene overflater. Oljen gir en jevn og beskyttende overflate som ikke tørker og gir langvarig beskyttelse.
Produktet har også utmerkede smøreegenskaper og bidrar til å redusere friksjon og slitasje på bevegelige deler. Lese mer om hvordan du kan utføre antirustbehandlingen selv.

For å gjøre det enkelt for våre kunder, har vi satt sammen ferdige pakker som inkluderer våre bestselgere, for eksempel startsettet3-pakning med spray og grunnpakken.

Med Fluid Film kan du være trygg på at du gir dine kjøretøy og utstyr en pålitelig og effektiv antirustbehandling og beskyttelse mot korrosjon og rust.
Vi har erfaring med Fluid Film siden 2011, og gir deg råd og tips om bruk basert på egne erfaringer.

Les merShow less

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.